بستن

تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی ۴ آتشفشان نیمه فعال کشور


ثبت بی‌سابقه دمای ۷ درجه در قله دماوند

تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی ۴ آتشفشان نیمه فعال کشور

معاون زمین‌شناسی سازمان زمین‌شناسی با تاکید بر اینکه در ایران آتشفشان فعالی وجود ندارد و همگی آنها جز آتشفشان‌های نیمه فعال هستند،‌ گفت: به دلیل خروج گاز از دهانه آتشفشان و وجود چشمه‌های آب گرم کلیه آتشفشان‌های کشور جز آتشفشان‌های نیمه فعال به شمار می‌روند.

دکتر علیرضا شهیدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به ذوب شدن یخچال‌های قله دماوند در تابستان امسال افزود: این امر مربوط به داغ‌تر شدن دماوند ناشی از فعالیت آتشفشانی آن نیست. ما از سال ۱۳۸۰ اقدام به مطالعه بر روی این آتشفشان کردیم ضمن آنکه چندین جلسه با استانداری مازندران برگزار خواهیم کرد.

وی مونیتورینگ دقیق دهانه آتشفشان دماوند را از جمله مطالعات این حوزه نام برد و یادآور شد: در حال حاضر یک ایستگاه لرزه نگاری در این منطقه نصب شده است و ما برای کسب داده‌های بیشتر نیاز به ایجاد ۱۵ ایستگاه لرزه‌نگاری در این منطقه داریم تا بتوانیم فعالیت‌های لرزه‌ای این قله را در آینده مورد رصد قرار دهیم.

شهیدی، با اشاره به دلایل ذوب بخچال‌ها در قله دماوند، اظهار کرد: در این زمینه تغییرات اقلیم بسیار موثر بوده است به گونه‌ای که در ماه‌های تیر و مرداد دمای استان مازندران ۳.۵ درجه سانتی‌گراد گرم‌تر از متوسط سالیان گذشته بوده است.

معاون زمین‌شناسی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی اضافه کرد: ذوب شدن یخچال‌های آتشفشان دماوند ناشی از تغییرات اقلیم بوده است همانطور که در تابستان سال جاری در ناحیه "کوهرنگ" غار یخی فرو ریخت و چند نفر در آن کشته شدند.

وی با تاکید بر اینکه کلیه فعالیت‌های قله دماوند تحت مونینورینگ سازمان زمین شناسی قرار دارد، ادامه داد: با توجه به اینکه در این منطقه هیچ ماده مذابی مشاهده نشده است، نمی‌توان ذوب شدن بخچال‌های این قله را به فعالیت آتشفشانی نسبت داد.

شهیدی با تاکید بر اینکه ذوب این یخچال‌ها از ارتفاع ۴ هزار متر به بالا بوده است، افزود: بر اساس داده‌های به دست آمد در تابستان سال جاری چندین روز دمای هوای قله از ۷ درجه بیشتر شده بود که امری بی‌سابقه است؛ چراکه دمای این منطقه در تابستان صفر و کمتر از صفر درجه سانتی‌گراد است.


مطالعه بر روی گسل‌های منطقه دماوند

این محقق زمین‌شناسی همچنین به انجام مطالعات این سازمان در زمینه گسل‌های منطقه دماوند اشاره کرد و یادآور شد: یکی از وظایف سازمان زمین شناسی شناسایی سر منشا گسل‌های فعال است و از آنجایی که گسل‌ "مشا-فشم" از این منطقه عبور می‌کند ترانشه‌ای برای مطالعه این گسل حفر و ساز و کار این گسل مطالعه شد.

وی با بیان اینکه در این مطالعات ساز و کار این گسل مشخص شده است، تاکید کرد: گسل مشا-فشم از جمله گسل‌های فعال کشور به شمار می‌رود.

شناسایی آتشفشان‌های نیمه فعال کشور

معاون زمین‌شناسی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی با تاکید بر اینکه در ایران هیچ آتشفشان فعالی نداریم، گفت: آتشفشان‌های "دماوند"، "تفتان" و "بزمان" جز آتشفشان‌های نیمه فعال هستند. خروج گاز از دهانه این آتشفشان‌ها و وجود چشمه‌های آب گرم حکایت از نیمه فعال بودن این آتشفشان‌ها دارد.

وی در عین حال یادآور شد: در ۲ تا ۳ سال گذشته در منطقه تفتان از طریق شکستگی‌هایی که در منطقه وجود داشت مقداری ماده مذاب به سطح زمین نفوذ پیدا کرده است.

شهیدی با بیان اینکه "گذشته، کلیدی برای حال و آینده است" شعار زمین‌شناسان است، ادامه داد: با شناسایی گذشته آتشفشان‌ها می‌توانیم فعالیت آینده این آتشفشان‌ها را می‌توان پیش‌بینی کرد.

وی خاطر نشان کرد: از این رو تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی آتشفشان‌ها را در دستور کار داریم.

به گفته این محقق نقشه‌های زمین‌شناسی آتشفشان‌های "دماوند" و "بزمان" تهیه شده است و نقشه آتشفشان‌های سهند و سبلان نیز در حال انجام است.

به گزارش ایسنا، ایران ۵ آتشفشان وجود دارد که همگی آنها به دلیل خروج گاز از دهانه و وجود چشمه‌های آب گرم جز آتشفشان‌های نیمه فعال به شمار می‌روند.

آتشفشان بزمان

کوه بزمان یکی از کوه‌های آتشفشانی ایران است که در منطقه سیستان و بلوچستان در جنوب شرقی ایران و جنوب غربی قله تفتان واقع شده‌ است. گرچه هیچ تاریخچه‌ای از فوران این آتشفشان در دست نیست، اما قلل این آتشفشان مملو از بخارات دی اکسید هستند . این کوه در شمال دریاچه جازموریان با ارتفاع ۳۴۹۷ متر از سطح دریا قرار گرفته است. این کوه کویر لوت را از جازموریان جدا می‌کند. امتداد کوه بزمان از سمت غرب به رشته کوه‌های "بارز" در استان کرمان جنوبی متصل می‌شود.

در اطراف قله اصلی چندین مخروط کوچک دیده می‌شود که از گدازه تیره رنگ بازالتی تشکیل شده‌ است. بلندترین قله، مخروطی تازه ساز است که از قطعات بزرگ گدازه شکل یافته و قطر دهانه آن در حدود ۵۰۰ متر است. به اعتقاد کارشناسان، بزمان احتمالا جدیدترین آتشفشان ایران است.

تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی ۴ آتشفشان نیمه فعال کشور

تصویر ماهواره‌ای آتشفشان بزمان

آتشفشان تفتان

تفتان از دیگر آتشفشان‌های نیمه فعال کشور و در منطقه جنوب شرقی ایران، در در شهرستان خاشاستان سیستان و بلوچستان قرار گرفته‌است. این کوه با ارتفاع ۳۹۴۱ متر از سطح دریا بلندترین کوه بلوچستان است و دارای قلل متعدد است. از سه دهانه آتشفشانی این کوه همواره بخار گوگرد خارج می‌شود. در ورودی حفره‌های آتشفشانی تخته‌های گوگردی خالص به وفور دیده می‌شوند. 

در خرداد ماه سال گذشته بوی بدی در فضای شهر خاش، منتشر شد که آن را منتسب به فعالیت آتشفشانی تفتان دانستند ولی مطالعات انجام شده این ادعا را رد کرد.

تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی ۴ آتشفشان نیمه فعال کشور

آتشفشان تفنان

آتشفشان سبلان 

سبلان در مشرق تبریز واقع است. ارتفاع آن از سطح دریا بیش از چهار هزار و ۸۰۰ متر و گدازه‌های آن سطحی معادل هزار و ۲۰۰ کیلومتر را اشغال کرده است که به دلیل فرو ریختگی و ریزش متعدد به شدت قطعه قطعه است. "سبلان اصلی"، "سبلان کوچک"، "کوه سلطان" و "آغان داغ"  قله‌های آتشفشانی این کوه را تشکیل می‌دهند. در قسمت شمال و در قاعده ای که بلندترین قله سبلان در آن واقع است دریاچه کوچکی وجود دارد که احتمالا باقی مانده دهانه آتشفشان است. 

آتشفشان سهند

آتشفشان بزرگ سهند در ۴۰ کیلومتری جنوب تبریز واقع است و با آتشفشان‌های کوچکتر شمال غرب دریاچه ارومیه و مرکز آتشفشانی ارمنستان و آرارات که در نزدیکی مرز ایران واقع است ارتباط دارد. کوه سهند مخروطی بسیار پهن و گسترده دارد که از خاکسترهای فراوان تشکیل شده و به وسیله آب های جاری، دره های تنگی در آنها ایجاد شده است.

به باور زمین شناسان به احتمال زیاد، پیدایش آتشفشان های سهند به تجدید فعالیت گسل سلطانیه - تبریز که از منطقه سهند عبور می‌کند، مربوط بوده است. مواد آتشفشانی سهند که بر روی رسوبات مختلف و در مساحت تقریبی چهار هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع پوشانده شده است.

سن مطلق گدازه‌های مختلف سهند بین ۱۲ تا ۱۴ میلیون سال را نشان می‌دهد. به این ترتیب آتشفشان‌های سهند در چند مرحله فعالیت داشته و در حد بین این مراحل فعال، آرامش نسبی برقرار بوده است.

گرد آورنده : irsanat.com :( ولی براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/8/20     
تعداد مشاهده :4291

کنفرانس بین‌المللی رباتیک و مکاترونیک ؛

عرصه ارائه نوآوری‌ها در ربات‌های پزشکی و سامانه‌های کنترلی

تهران- ایرنا- ششمین کنفرانس بین‌المللی رباتیک و مکاترونیک با توجه بیشتر به ربات‌های پزشکی و بیولوژیکی و کنترل ربات‌ها میزبان آخرین دستاوردهای این حوزه است.

عرصه ارائه نوآوری‌ها در ربات‌های پزشکی و سامانه‌های کنترلی

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، رباتیک دانشی میان‌رشته ای از مهندسی است که مهندسی مکانیک، مهندسی برق و رایانه را شامل می‌شود و طراحی، ساخت و استفاده از ربات را برای منظورهای مختلف در صنایع گوناگون یا حوزه‌های متنوعی مانند پزشکی، کار در منزل و نظایر آن دربر می‌گیرد.


اولین ربات صنعتی توسط جرج دوول و جوزف اینگلبرگر (دو مخترع و فیزیکدان آمریکایی) در سال 1959 ساخته شد، این ربات دو هزار کیلوگرم وزن داشت و با برنامه‌ای روی سطح مغناطیسی کنترل می‌شد، این صنعت از آن زمان علاقه‌مندان فراوانی داشته و روز به روز در پیشرفت بوده است.

ارزش بازار سیستم‌های رباتیک در سال 2015 حدود 40 میلیارد دلار آمریکا برآورد می‌شود و بر اساس پیش‌بینی‌های فدراسیون بین‌المللی رباتیک انتظار می‌رود تا سال 2019 بیش از یک میلیون و 400 هزار ربات جدید صنعتی در کارخانه‌ها و صنایع مختلف سراسر جهان در حال کار باشند.

دانشکده مکانیک دانشگاه علم و صنعت از دیروز، چهارشنبه دوم آبان، میزان ششمین کنفرانس بین‌المللی مکاترونیک و رباتیک با محوریت ربات‌های پرنده و زیرآبی، ربات‌های بیولوژیکی، رباتیک شناختی، ربات‌های همکار، ربات‌های موازی، ربات‌های کابلی، سیستم‌های کنترل، ربات‌های انسان‌نما، سیستم‌های هوشمند و رباتیک، پایداری ربات‌ها، سیستم‌های مکاترونیکی، شناسایی و مدل‌سازی، طراحی حرکت و یادگیری، مکاترونیک نوری، ربات‌های احتمالاتی، ربات‌های تغییر شکل‌پذیر، رباتیک در توانبخشی، کنترل در رباتیک، ربات‌های خدمات‌رسان، رباتیک از دور، رباتیک در پزشکی، بینایی و رباتیک، ربات‌های سیار، ربات‌های میکرو و نانو و زمینه‌های پیشرفته در رباتیک و مکاترونیک هوشمند است.

این کنفرانس که به همت انجمن رباتیک ایران، فرهنگستان علوم برگزار می‌شود با نمایشگاهی به نام خلاقیت همراه است که به گفته دبیر آن 25 تیم رباتیک دانش‌آموزی و دانشجویی در آن شرکت کرده‌اند.
پیام زرافشان در این مورد توضیح داد: 40 تیم رباتیکی ایده‌های خود را برای شرکت در این نمایشگاه ارسال کرده بود و بعد از داوری اولیه، 25 تیم دانش‌آموزی و دانشجویی به مرحله نهایی راه یافتند.
وی ادامه داد: تیم‌های حاضر بر اساس 5 مولفه خلاقیت، عملکرد، تجاری‌سازی، ارائه و مستندات داوری می‌شوند و امروز (پنجشنبه، سوم آبان) در اختتامیه جوایزی به برترین تیم‌ها؛ شامل 17 تیم دانش‌آموزی و 8 تیم دانشجویی تعلق می‌گیرد.

دانش رباتیک نیازمند حمایت بیشتر

دبیر علمی این همایش در گفت‌وگو با خبرنگار علمی ایرنا هدف اصلی از برگزاری این همایش را طرح یافته‌ها و موضوعات جدید محققان در سال گذشته دانست و افزود: کنفرانس امسال با مجموعه متنوعی از محورها برگزار می‌شود و تاکید بیشتر روی روش‌های نوین در کنترل ربات، مدل‌سازی و ساخت ربات، رباتیک و مهندسی پزشکی و استفاده از ربات‌ها در توانبخشی، ربات‌های سیار، ربات‌های با حلقه بسته و موازی، ربات‌های حلقه‌باز برای جابجایی قطعات و بهینه‌سازی آنها در نشست‌های تخصصی است.

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت در پاسخ به این سوال که چرا هنوز صنایع چندان از محصولات دانشگاهی رباتیک استفاده نمی‌کنند، اضافه کرد: وضعیت دو دهه قبل کشور در حوزه دانش رباتیک با امروز اصلا قابل مقایسه نیست؛ زیرا مثلا در دهه 70 این دانش بسیار محدود استفاده می‌شد و ناقص بود و حتی در نصب ربات‌ها در صنایع به افراد و تجهیزات بسیار صدمه زده می‌شد، ولی این دانش امروز به اندازه‌ای رشد کرده که متخصصان می‌توانند ربات‌های خارجی را خود تعمیر کنند.

«محرم حبیب‌نژاد» ادامه داد: اما در مورد اینکه بتوانیم ربات بومی ساخته باشیم امکان‌پذیر نشده است و در میانه این کار هستیم.
وی مهم‌ترین چالش صنعت رباتیک را حمایت‌های مالی ناکافی دانست و گفت: این صنعت بسیار هزینه بَر است و حمایت‌های فعلی برای توسعه سریع آن کافی نیست و انتظارات ما را تامین نمی‌کند.
به گفته حبیب نژاد، همچنین در بخش مقالات این کنفرانس از بین 142 مقاله تخصصی ارائه شده به دبیرخانه به زبان انگلیسی پس از ارزیابی در 12 گروه تخصصی و با کمک بیش از 260 داور داخلی و بین المللی، 52 مقاله برای ارائه شفاهی انتخاب شد که در 12 نشست علمی و در طول کنفرانس ارائه می‌شود، علاوه بر آن 55 مقاله به صورت پوستر پذیرفته شده است.

آغاز به کار این کنفرانس همچنین شاهد حضور یک ربات به عنوان مجری همراه با مجری اصلی برنامه بود به نام پِپِر که روی سن حاضر شد و توان حرکت و حرف زدن به زبان‌های فارسی و انگلیسی داشت، دانش‌آموزان علاقه‌مند به حوزه رباتیک نیز در 17 تیم دانش آموزی با ارائه ربات های خود شرکت کرده بودند و بعضی از مدارس نیز دانش‌آموزان را برای بازدید از نمایشگاه به دانشگاه علم و صنعت آوردند.

گرد آورنده : irsanat.com :( ولی براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/8/04     
تعداد مشاهده :4245

آبان ماه انجام می‌شود

برگزاری اولین همایش ملی مدل‌سازی و فناوری‌های جدید مدیریت آب

برگزاری اولین همایش ملی مدل‌سازی و فناوری‌های جدید مدیریت آب

نخستین همایش ملی مدل‌سازی و فناوری‌های جدید در مدیریت آب آبان ماه امسال در بیرجند برگزار می‌شود.


به گزارش ایسنا ابوالفضل اکبرپور، دبیر همایش ملی مدل‌سازی و فناوری‌های جدید در مدیریت آب با بیان اینکه مشکل آب گریبان گیر جامعه ما شده است، اظهار کرد: میزان بارندگی‌ها در این استان ۱۷۰ میلی متر در سال بوده که این امر نشان دهنده کمبود آب در این استان است.

وی افزود: در سال زراعی گذشته میزان بارندگی‌های استان به ۷۸ میلی متر رسیده که این امر نشان می‌دهد با کمبود و بحران آب مواجه هستیم.

دبیر همایش ملی مدل سازی و فناوری های جدید در مدیریت آب ادامه داد: طبق آمار وزارت نیرو در تمام دشت‌های کشور ۳۰۹ دشت وضعیت بحرانی دارند که می‌توان به دشت‌های استان کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و اصفهان اشاره کرد.

اکبرپور با بیان اینکه ۲۵ دشت خراسان جنوبی جزو دشت‌های ممنوعه هستند، تصریح کرد: ۸۵ درصد آب مصرفی در بخش کشاورزی است و این امر نشان از کشاورزی‌های ناکارآمد دارد.

وی اظهار کرد: پرت شبکه توزیع آب در استان بالای ۳۰ درصد است، بنابراین اگر فکری به حال این وضعیت نشود، با تنش آبی روبرو می‌شویم.

دبیر همایش ملی مدلسازی و فناوری‌های جدید در مدیریت آب بیان کرد: طی ۲۰ سال گذشته میزان آب استحصال شده از سفره‌های آب زیر زمینی ۱۳۰ میلیارد متر مکعب بوده که امروز به ۱۰۶ میلیارد متر مکعب رسیده است.

اکبرپور با بیان اینکه همایش ملی مدل سازی و فناوری‌های جدید در مدیریت آب ۲۹ و ۳۰ آبان ماه سال جاری در بیرجند برگزار می‌شود، تصریح کرد: آگاهی مردم در مدیریت آب و کاهش مصرف آب از جمله اهداف برگزاری این همایش است.

وی ادامه داد: مدل سازی در آب‌های سطحی و زیرزمینی، سیستم‌های انتقال آب، پدافند غیرعامل در مدیریت آب و فناوری نوین در کاهش کیفی آب از جمله محورهای همایش است.

دبیر همایش ملی مدل سازی و فناوری‌های جدید در مدیریت آب افزود: تاکنون ۱۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است که 32 داور، این مقاله‌ها را داوری خواهند کرد.

گرد آورنده : irsanat.com :( ولی براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/7/27     
تعداد مشاهده :4230

 انقلاب الکترونیک و تأثیرات آن بر چاپ و بسته بندی

ماشین آلات چاپ و بسته بندیپانصد سال تغییر چندانی در صنعت چاپ رخ نداد. اما حالا همه چیز به سرعت در حال تغییر است این امر به ویژه در عرصه بسته بندی که تکنولوژی های نوین، بازارهای جدید و رقابت در آن به پرسش های تازه دامن زده اند، بیشتر صدق می کند. چاپ بسته بندی در آینده در اختیار که خواهد بود و آنچه چاپ می شود، چه خواهد بود؟






بسته بندی یک بازار بزرگ چاپی است و برخلاف اکثر بخش های تجاری چاپ، به گونه ای یکنواخت سالیانه با رشدی معادل پنج درصد همراه بوده است. بنابراین جای شگفتی نیست که چاپ بسته بندی ناجی بالقوه سایر بخش های رقابت زده به شمار می آید و منطقه ای عاری از ریسک برای صنایع تبدیلی به شمار می آید. اما آیا بسته بندی راه آسان برون رفت برای چاپکاران تجاری است که عاجزانه در جست وجوی کار بیشتر با درآمد بالاتر هستند.

بازار بزرگ
بازار بسته بندی، بازاری بزرگ است و آنقدر بزرگ که هنوز اکثر سازمان های پژوهشی، خصوصی و دولت های سراسر جهان بر سر حجم آن توافق ندارند. تفاوت برآوردها تا پنجاه درصد است (!) و علت امر نیز این است که در واقع بر سر محصولاتی که می توانند بسته بندی به حساب آیند، اتفاق نظر و وحدت رویه وجود ندارد. اما طبق نظر پایرا، این شرکت بین المللی بزرگ پژوهشی که به تازگی نیز یکی از بزرگ ترین پژوهش های موجود در عرصه بسته بندی را ارائه کرد، بازار جهانی بسته بندی بدون در نظر گرفتن لیبل چیزی حدود 477 میلیارد دلار در سال 2005 بوده است (برآورد بازار جهانی لیبل به دلیل اینکه به جای پول به میزان متر مربع تبدیلی، استوار است، دشوار می باشد. اما به هر حال میانگین این بازار را می توان تا حدود 70 میلیارد دلار به حساب آورد.)

رشد بسته بندی

با عرض پوزش ، این بخش سایت محدود به کاربران عضومی باشد .       

عضئیت

گرد آورنده : irsanat.com :( محمدرضایی )
تاریخ ارسال :  1394/9/28     
تعداد مشاهده :3905

باند گراف

Bond Graph



 روش باند گراف به طور ذاتی بر اساس جریان توان بین درگاه های های اجزا یک سیستم دینامیک است.عوامل فیزیکی و تعامل آنها با هم در نظر گرفته می شوند، و به عنوان کیفیت در این مدل سازی به حساب می آید. در گام های بعدی مدل سازی مکاترونیکی جزئیات به گونه ایی که برای تشکیل و ارزیابی مدل ریاضی لازم است، مشخص می شوند. اگر موارد قبلی به خوبی به کار گرفته شود، روش گراف باند قادر است، مدل گرافیکی که بر اساس قانون اول بقای انرژی است را ایجاد کند و نیازی به بازنویسی مجدد فرمول ها نخواهد بود. بدست آوردن مدل ریاضی از مدل گرافیکی نیز به صورت اتوماتیک توسط نرم افزار انجام می شود، که باعث تمرکز اصلی طراحان روی مدل فیزیکی می شود.


تاریخچه : 

باندگراف توسط پروفسور " H. Paynter" در MIT در اوایل سال ۱۹۵۹ معرفی شد. و شاگردانش Karnopp ،Margolis و Rosenberg این مدل گرافیکی را به روشی که باعث توسعه پایدار در کار محققان زیادی شده است، بسط دادند. از آن زمان مقالات و کتب بسیاری در این مورد و مدل سازی مکاترونیکی به این روش منتشر کرده اند.از جمله کتب عالی که در این زمینه چاپ شده اند می توان به کار Sherva Das[4] و Karnopp اشاره کرد. و در مورد محیط های مدل سازی گراف باند، نرم افزارهای گوناگونی از جمله 20sim و Dymola را می توان ذکر کرد.



با در نظر گرفتن جریان انرژی در یک سیستم مکاترونیکی در گراف باند، رأس های گراف مشخص کننده اجزاء و یالهای گراف مشخص کننده جریان انرژی بین آنها هستند. راس ها در گراف باند دارای چند پایانه انتقال توان هستند که انرژی می تواند به آنها داخل و یا خارج گردد. بعضی از نرم افزارها مثل 20sim، می توانند درگاه های توان را در موقع لزوم با مربع های سیاه رنگ نشان دهند.(شکل1) .

شکل ۱ باند های توان دو درگاه نیرو که دو مدل جزء را به هم متصل می کنند.

با عرض پوزش ، این بخش سایت محدود به کاربران عضومی باشد .       

عضئیت

گرد آورنده : irsanat.com :( پیمان محمدرضایی )
تاریخ ارسال :  1394/7/19     
تعداد مشاهده :4125
دیگر مطالب مرتبط با موضوع : مقالات علمی


آخرین مقالات ارسالی

دستگاه تی دی اس متر(TDS)

دستگاه پی اچ متر دیجیتال

هدایت سنج آب,EC متر

فتومتر پرتابل دیجیتال

دماسنج دیجیتال

مولتی متر دیجیتال

ph متر خاک

ph متر، ph سنج

Tds متر

آمونياك سنج

سنسور ph سنج ، پراپ ph سنج

EC متر ، EC سنج

ph سنج هانا ، تستر ph هانا

رفرکتومتر ، قند سنج

EC/TDS متر ، هدایت تی دی اس سنج

EC/TDS/PH متر ، تستر های مولتی پارامتر آب

ترازو آزمایشگاهی

اکسیژن متر آنلاین

پی اچ ph سنج آنلابن

هدایت و تی دی اس سنج آنلاین ،EC/TDS تابلویی انلاین

اکسیژن سنج DO متر آنلاین تابلویی

محصولات شرکت آدوا ADWA -ADWA

تجهیزات کنترل و اندازه گیری آنلاین

کلر سنج

فروش فوق العاده تجهیزات آنلاین تابولویی

محصولات شرکت ای زد تایوان AZ

فلکسی تستر، کلر، کلراید، سختی، سختی کلسیم، مس، روی،سیلیسم



فروشگاه ایران صنعت ،بررسی انتخاب و خرید آنلاین

فروشگاه ایران صنعت در سال 1388 تاسیس گردید، که مفتخر است ، با عرضه محصولات ابزاردقیق ، برق الکترونیک ، ابزارآلات و تجهیزات صنعتی در سراسر کشور با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در خدمت هموطنان گرامی باشد .
ENAMAD logo-samandehi

آدرس : کرج چهار راه کارخانه قند به سمت میدان هفت تیر خیابان پناهی کوچه پناهی 1 پلاک 61 ساختمان اهورا واحد یک
شماره تلفن : 02691300551
شماره همراه : 09106978820 واتساپ ، تلگرام ، ایتا ، روبیکا ، ای گپ روی این شماره می باشد
شماره نمابر : 30008666850361
افراد آنلاین: 110
تاریخ :1403/2/08
پرداخت آنلاین شبکه اجتماعی یوتیوب اینستاگرام شبکه اجتماعی فیس بوک

تمامي كالاها و خدمات اين سایت، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه میاشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به ایران صنعت میباشد.